info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

MedExpert sponzorski partner znanstvenog kongresa ZIMS17

Riječ je o studentskom znanstvenom konkresu kojeg organiziraju udruga studenata medicine EMSA (European Students Association) i SSHLZ (studentska sekcija Hrvatskog liječničkog zbora).

U četvrtak, 25. prosinca 2017. godine, u prostorijama Hrvatskog liječničkog doma u Zagrebu je održana radionica na temu korištenja ultrazvučne dijagnostike u hitnoj pomoći na kojoj je tvrtka MedExpert d.o.o. sudjelovala kao sponzor i partner.

 

Radionica je održana u sklopu znanstvenog kongresa ZIMS17, a kojeg organizira udruga studenata medicine EMSA (European Students Association) i SSHLZ (studentska sekcija Hrvatskog liječničkog zbora).

 

Tema ovogodišnjeg kongresa studenata bila su hitna stanja u medicine, a okupljeni student i mladi liječnici su dobili priliku prezentirati svoje znanstvene radove.

 

Radionicu o korištenju ultrazvučne dijagnostike u hitnoj pomoći su vodile mlade liječnice – Dora Fabijanović i Nina Jakuš – dok je MedExpert za radionicu osigurao ultrazvučne dijagnostičke uređaje.

 

Riječ je o modelima M7 Premium i TE7 proizvođača Mindray, jednog od globalnih lidera u medicinskoj opremi, koji svojom ergonomijom, značajkama i dijagnostičkim mogućnostima savršeno odgovaraju zahtjevima i procedurama hitne pomoći.

 

“U ime cijelog organizacijskog odbora Zagreb International Medical Summita, još jednom veliko hvala MedExpertu na ustupanju ultrazvučnih uređaja uz pomoć koji je petnaestak sudionika savladalo algoritam FAST UZV u hitnim stanjima,” izjavila je Iva Miloš, predsjednica EMSA Zagreb.

 

“Ova radionica je zbog kvalitete uređaja i tehnoloških prednosti koje nude u odnosu na standardne uređaje izazvala veliko oduševljenje među sudionicima, ali i samim predavačima. Također bih htjela zahvaliti i MedExpertovom stručnom timu na dopremanju i instalaciji uređaja u prostorijama Liječničkog doma,” dodala je Miloš.

Prijavite se na naš besplatni newsletter
i primajte posebne ponude

Obavijesti o akcijskim ponudama, edukacijama i radionicama, novim modelima i tehnologijama u vašem inboxu.

    Prihvaćam povremeno primanje newslettera od tvrtke MedExpert d.o.o.