info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

Potpisan ugovor o isporuci šest ultrazvučnih uređaja Koprivničko-križevačkoj županiji

Četiri uređaja namijenjena su ginekološkim ambulantama, dok će dva UZV dijagnostička uređaja biti dodijeljena za potrebe opće/obiteljske medicine.

Tvrtka MedExpert d.o.o. potpisala je ugovor o isporuci ultrazvučnih dijagnostičkih aparata s Koprivničkom-križevačkom županijom.

Suradnju u sklopu projekta POZDRAV, koja radi na poboljšanju primarne zdravstvene zaštite u Koprivničko-križevačkoj županiji potpisali su župan Darko Koren i direktorica MedExperta Sanja Mikuš.

Domovi zdravlja Koprivničko-križevačke županije će prema ugovoru su tvrtkom MedExpert biti opremljeni sa šest ultrazvučnih uređaja u projektu vrijednom 1,1 milijun kuna. Četiri uređaja od kojih su dva opremljena 3D/4D ultrazvučnim oslikavanjima, namijenjena su ginekološkim ambulantama, dok će dva UZV dijagnostička uređaja biti dodijeljena za potrebe opće/obiteljske medicine.

“Ova vrijedna ultrazvučna oprema vrijedna znatno će podići kvalitetu zdravstvenih usluga u našoj županiji“, kazao je župan Darko Koren te zahvalio svima uključenima u projekt.

“Potpis ugovora o isporuci ultrazvučnih dijagnostičkih aparata s Koprivničko-križevačkom županijom potvrđuje kako je MedExpert pouzdan partner na tržištu medicinske opreme, snažno prisutan u cijeloj Hrvatskoj te zadovoljava najviše standarde modernog poslovanja”, kazala je direktorica tvrtke Sanja Mikuš.

foto: kckzz.hr

Prijavite se na naš besplatni newsletter
i primajte posebne ponude

Obavijesti o akcijskim ponudama, edukacijama i radionicama, novim modelima i tehnologijama u vašem inboxu.

    Prihvaćam povremeno primanje newslettera od tvrtke MedExpert d.o.o.