info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

Jedinici intenzivnog liječenja KB Sveti Duh isporučili smo ultrazvučni uređaj Mindray TE7

Riječ je o najnaprednijem POC ultrazvučnom uređaju na tržištu kojim se upravlja zaslonom na dodir.

Jedinicu intezivnog liječenja (JIL) Kliničke bolnice Sveti Duh u siječnju smo opremili ultrazvučnim uređajem Mindray TE7.

 

Vrijedni uređaj preuzela je predstojnica klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje prim. dr. sc. Višnja Nesek Adam, dr. med.

 

Tvrtka MedExpert d.o.o. je uređaj Mindray TE7 isporučila s linearnom, konveksnom i kardiološkom sondom, a njegova osnovna namjena je primjena u Jedinicama intenzivnog liječenja i kirurškim salama. Prilikom isporuke je MedExpertov prodajni predstavnik Miljenko Novosel održao i prigodnu edukaciju o korištenju ultrazvučnog uređaja.

 

Mindray TE7 je najnapredniji POC ultrazvučni uređaj na tržištu te je posebno dizajniran i softverski opremljen za situacije u kojima je potrebna žurna reakcija liječnika. Uređajem se upravlja gestama preko zaslona osjetljivog na dodir, a moguće je i upravljanje glasom. Superiorna slika jamči brzu i pouzdanu dijagnozu u kritičnim situacijama, a uređaj TE7 je jedinstven i po svojoj ergonomiji, posebno optimiranoj za POC segment zdravstvene skrbi. Uređaj je, primjerice, moguće potpuno dezinficirati, a zaslonom na dodir upravljati čak i u rukavicama. Uređaj je malih dimenzija, a može raditi i na baterije što ujedno osigurava laku mobilnost uređaja.

 

Više informacija o ultrazvučnom uređaju Mindray TE7 možete pronaći OVDJE.

Prijavite se na naš besplatni newsletter
i primajte posebne ponude

Obavijesti o akcijskim ponudama, edukacijama i radionicama, novim modelima i tehnologijama u vašem inboxu.

    Prihvaćam povremeno primanje newslettera od tvrtke MedExpert d.o.o.