info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

Najbolji u Europi: Premijera dva ultrazvučna uređaja na Simpoziju u Zagrebu

MedExpert od 26. do 28. siječnja sudjelovao na 6. Hrvatskom simpoziju o prevenciji i liječenju karcinoma početnog vrata maternice. Ovaj događaj iskoristili smo za premijeru dva nova ultrazvučna uređaja na hrvatskom tržištu. Uz Mindray Resonu I9, izložili smo potpuno novu Mindray Consonu N9 i Mindray TEX20.

Revolucionarna ZST tehnologija

Oba uređaja razvijena su na platformi Resone I9 te koriste novu, revolucionarnu ZONE Sonography Technology (ZST) tehnologiju.

Mindray Consona N9 mlađi je “brat” Resone i9 koja je iznimno dobro prihvaćena u hrvatskom zdravstvenom sustavu. Conosna N9, baš kao i Resona, nudi mnogo naprednih opcija koje ubrzavaju i olakšavaju rad te povećavaju efikasnost ultrazvučne dijagnostike. Sve to uz maksimalan fokus na kvalitetu i optimizaciju prikaza slike.

TEX20 prvi u Europi za hitne prijeme i JIL

Mindray TEX20 je ultrazvučni uređaj namijenjen prvenstveno hitnim prijemima, operacijskim salama i jedinicama intenzivnog liječenja. Za vrijeme pandemije pokazao se kao idealno rješenje za prostore otežane manipulacije, a uz jedinstveno korisničko iskustvo dobio je povjerenje liječnika. Uz njegove prethodnike, ultrazvučne uređaje Mindray TE7 i Mindray TE9, to ga je smjestilo na prvo mjesto u Europi za uređaje takve namjene.

© Foto: Nedjeljko Djuric – Gjuro