info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN
Mindray TE7 Opća bolnica Pula ultrazvuk

Pedijatriju pulske bolnice opremili smo Mindray TE7 ultrazvučnim uređajem

Odjel pedijatrije u novoizgrađenom dijelu Opće bolnice Pula ovog smo tjedna opremili s izvrsnim Mindrayevim prijenosnim ultrazvučnim uređajem TE7.

Mindray TE7 isporučen pulskoj bolnici opremljen je mikrokonveksnom, konveksnom, linearnom i kardio-neonatološkom sondom te digitalnim termo printerom.

Donacija Infobipa

Ultrazvučni uređaj s četiri sonde i termoprinterom donirala je uspješna hrvatska IT tvrtka Infobip iz Vodnjana u vrijednosti od 240.000 kuna. Donaciju je u ime pedijatrije pulske bolnice preuzela predstojnica tog odjela prim. dr. Mirna Milevoj-Ražem.

OB Pula pridružila se tako našim zadovoljnim korisnicima Mindray TE7 ultrazvučnog uređaja kao što su rodilište u Petrovoj, jedinice intenzivnog liječenja u KBC Zagreb i KB Sveti Duh, odjeli anesteziologije u KBC Rijeci i KBC Osijeku…

Najprodavaniji UZV uređaj u jedinicama intenzivnog liječenja u EU

Mindray TE7 najprodavaniji je prijenosni UZV uređaj u EU u jedinicama intenzivnog liječenja. Njegove prilagođene dimenzije, iznimna mobilnost i stabilnost, mogućnost dezinfekcije, rada u lateks rukavicama, istovremeno priključenje tri sonde, dugotrajna baterija, idealni su za zahtjevne uvjete rada u operacijskim salama, jedinicama intenzivnog liječenja i anesteziologiji.

Mindray TE7