info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj i Karlovačkoj županiji isporučena ukupno 23 Mindray UZV uređaja

Kraj 2018. godine bio je vrlo užurban za tvrtku MedExpert. Obilježile su ga isporuke ultrazvučnih color doppler uređaja Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj i Karlovačkoj županiji.

Liječničke ambulante u Domovima zdravlja u Varaždinu, Ivancu, Lepoglavi, Vinici i Breznici opremljene su ukupno sa po šest UZV aparata Mindray DC 70 X-Insight i Mindray DC 80 X-Insight od kojih su tri ginekološka s 3D/4D funkcijom.

Opremljene ordinacije u Križevcima, Koprivnici, Đurđevcu, Karlovcu, Vojniću, Slunju…

Uslijedila je isporuka Koprivničko-križevačkoj županiji gdje smo opremili liječničke ordinacije u Domovima zdravlja u Križevcima, Koprivnici i Đurđevcu sa šest UZV color doppler uređaja DC 70 X-Insight: dva radiološka te četiri ginekološka od kojih su dva s 3D/4D funkcijom.

Uspješan prosinac nastavljen je u Karlovačkoj županiji gdje smo isporučili pet ultrazvučnih aparata DC 70 X-Insight, po zdravstvenim ustanovama u Ogulinu, gdje je uz radiološki uređaj dostavljen i novi UZV za pedijatriju, a opremljene su i ordinacije još i u Karlovcu, Vojniću i Slunju.

Uvjereni smo da će novi UZV color doppler aparati tvrtke Mindray, čiji je Medexpert ekskluzivni zastupnik i ovlašteni serviser branda za Hrvatsku, podići kvalitetu zdravstvene usluge i skrbi te zahvaljujemo Županijama i njihovim liječničkim timovima na uspješnoj suradnji.

Više informacija o ultrazvučnim Mindray uređajima možete pronaći OVDJE.

Prijavite se na naš besplatni newsletter
i primajte posebne ponude

Obavijesti o akcijskim ponudama, edukacijama i radionicama, novim modelima i tehnologijama u vašem inboxu.

[/vc_column]

    Prihvaćam povremeno primanje newslettera od tvrtke MedExpert d.o.o.