info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

MedExpertov prodajni predstavnik u edukacijskom posjetu veterinarskoj klinici Puchol

Mr. sc. Tomislav Brajko, prodajni predstavnik tvrtke MedExpert d.o.o. za veterinu, boravio je sredinom rujna u Madridu, gdje je bio u edukacijskom posjetu klinici Puchol.

Madridski Puchol je osnovan prije 40 godina, a danas je vodeća španjolska veterinarska klinika te referentni multidisciplinarni centar koji pokriva veterinarsku traumatologiju i ortopediju, kirurgiju, radiologiju, internu medicinu, onkologiju, neurologiju, oftalmologiju, dermatologiju, anesteziju, kliničku patologiju i laboratorij, rehabilitaciju i fizikalnu terapiju te hitnu pomoć.

‘Neprocjenjivo iskustvo’

„Iskustvo rada s vrhunskim stručnjacima u Španjolskoj je bilo neprocjenjivo. Osim sudjelovanja u obavljanju dijagnostičkih zahvata, prilikom ove radne posjete izmijenio sam i dosta informacija o aktualnim događanjima u veterinarskoj medicini. Ovo mi je ujedno bila i prilika osvjedočiti se kvaliteti Mindrayevih uređaja kojima je ova veterinarska klinika opremljena,“ izjavio je mr. sc. Tomislav Brajko.

Edukacijski posjet mr. sc. Tomislava Brajka klinici Puchol je organiziran u partnerstvu s Mindrayem, čiji je ekskluzivni zastupnik za Republiku Hrvatsku tvrtka MedExpert d.o.o.

Upravo je Mindray vodeći partner veterinarske klinike Puchol, u čijim su ordinacijama, operacijskim dvoranama i laboratorijima instalirani isključivo Mindrayevi uređaji poput dijagnostičkih ultrazvuka DC-70, M9 i M7, hematoloških analizatora BC-2800 i BC-5000, anestezioloških uređaja Wato EX-20 i EX-30 te sustava za magnetsku rezonancu MagSense 360.

S preko 10 000 zaposlenih, Mindray je jedan od globalnih lidera u medicinskoj opremi čiji su proizvodi i usluge dostupni u više od 190 zemalja svijeta. Mindrayevi veterinarski ultrazvučni uređaji i hematološki analizatori nalaze se i u vodećim hrvatskim privatnim i javnim veterinarskim klinikama i ambulantama.

Ponudu veterinarskog programa tvrtke MedExpert možete pogledati OVDJE.

Prijavite se na naš besplatni newsletter
i primajte posebne ponude

Obavijesti o akcijskim ponudama, edukacijama i radionicama, novim modelima i tehnologijama u vašem inboxu.[/vc_column]

    Prihvaćam povremeno primanje newslettera od tvrtke MedExpert d.o.o.