info®medexpert.hr
+(385) 1 4640 700
   EN

Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb isporučili smo Mindray TE7 ultrazvučni uređaj

Tvrtka MedExpert d.o.o. je u srpnju 2018. Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb isporučila Mindray TE7 – vrhunski POC ultrazvučni uređaj koji će značajno unaprijediti porođajnu dijagnostiku klinike.

Isporuci uređaja su u ime KBC-a Zagreb prisustvovali prof. dr. sc. Snježana Škrablin-Kučić, doc. dr. sc. Gordan Zlopaša i prof. dr. sc. Marina Ivanišević, a tvrtka MedExpert je tom prilikom održala i edukaciju o korištenju ultrazvučnog uređaja. No, to neće biti jedina edukacija liječnika u Petrovoj.

“Sa svakim novim softverskim unapređenjem uređaja organiziramo dodatnu edukaciju za rad i korištenje novih mogućnosti,“ istaknuo je MedExpertov prodajni predstavnik Miljenko Novosel.

Upravljanje gestama, a moguće je i upravljanje glasom

Mindray TE7 je najnapredniji POC ultrazvučni uređaj na tržištu te je posebno dizajniran i softverski opremljen za situacije koje iziskuju žurnu reakciju liječnika. Uređajem se upravlja gestama preko zaslona osjetljivog na dodir, a moguće je i upravljanje glasom.

Rad i u rukavicama

Osim superiorne kvalitete slike koja jamči brzu i pouzdanu dijagnozu u kritičnim situacijama, TE7 je jedinstven i po svojoj ergonomiji, posebno prilagođenoj za POC segment zdravstvene skrbi. Uređaj je, primjerice, moguće potpuno dezinficirati, a zaslonom na dodir upravljati čak i u rukavicama.

TE7 je rezultat kontinuiranog usavršavanja ultrazvučne tehnologije Mindrayevih inženjera kroz sedam razvojno-istraživačkih centara na tri kontinenta, a o Mindrayevoj posvećenosti inovacijama najbolje govori podatak da 10 posto svojih godišnjih prihoda investira u istraživački program te da svaki od njegovih uređaja u prosjeku ima deset patentiranih tehnologija.

Više informacija o ultrazvučnom uređaju Mindray TE7 možete pronaći OVDJE.

Prijavite se na naš besplatni newsletter
i primajte posebne ponude

Obavijesti o akcijskim ponudama, edukacijama i radionicama, novim modelima i tehnologijama u vašem inboxu.[/vc_column]

    Prihvaćam povremeno primanje newslettera od tvrtke MedExpert d.o.o.